Tijdens het Paasverlof is de winkel gesloten op zaterdag 30/3 en Paasmaandag 1/4.

Tijdens het Paasverlof is de winkel gesloten op zaterdag 30/3 en Paasmaandag 1/4.

sluiten

GLAS

Door de ruime voorraad van enkel en gelaagd glas in ons eigen magazijn kunnen wij u een korte termijn aanbieden voor levering en afhaling.


Dubbel glas, driedubbel glas en andere isolerende beglazing zijn steeds op bestelling verkrijgbaar.
Levering, plaatsing en afwerking gebeurt steeds door ons professioneel team.


Lakken kan in alle RAL-kleuren. Door ons uitgebreid machinepark kunnen wij ook heel wat glasbewerkingen uitvoeren.


Wij kunnen ook voorzien in al uw beslag en andere toebehoren.

Enkel glas

Enkel glas kunnen wij bewerken volgens uw noden en wensen: snijden, slijpen, boringen maken, lakken, uitsparingen maken, UV-verlijmen,…

Spiegels

Wij kunnen volgende spiegels aanbieden: klare spiegel, spiegel met bronstint of grijstint. Verder kan u bij ons ook verzuurde spiegels en iets specialere spiegels zoals een anticondensspiegel of veiligheidsspiegel bestellen. De spiegels kunnen zeker rondom rond geslepen en/of met facet geslepen worden. Plaatsing kan door ons professioneel team.

Dubbel glas

(Super)isolerende beglazing bestaat uit twee glasbladen met daartussen een spouw, gevuld met edelgas (krypton of argon) dat zorgt voor een beperkt warmteverlies.
Er bestaan ook verschillende types dubbele beglazing zoals geluidswerend, zonwerend, driedubbele beglazing,…

Grote glasvolumes

Wij kunnen voorzien in een hoogtewerker en andere kraanwerk om alle mogelijke jumbovolumes op alle mogelijke liggingen te plaatsen.

Glazen deuren en douches

Schuifdeuren, douchedeuren, draaideuren en deuren met vloerveer worden in gehard glas, Securit, aangeboden. Gehard glas is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: met gekleurde tint, in figuurglas,… Ook verkrijgbaar met clearshieldcoating, coating die kalkvorming op het glas tegengaat.

BEZOEK ONS OP STORESQUARE

 

 

Naar de webshop

BEZOEK ONS OP STORESQUARE

 

 

Naar de webshop

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.