Tijdens het Paasverlof is de winkel gesloten op zaterdag 30/3 en Paasmaandag 1/4.

Tijdens het Paasverlof is de winkel gesloten op zaterdag 30/3 en Paasmaandag 1/4.

sluiten

RAMEN EN DEUREN

Alu schrijnwerk biedt tal van mogelijkheden omdat het metaal heel wat voordelen kent zoals gewicht, sterkte en esthetiek. Het is bovenal ook onderhoudsvriendelijk, duurzaam en energiebesparend.


Wij stellen in ons eigen atelier alle alu ramen en deuren zelf samen, dit met profielen en toebehoren van Aliplast of AluK.

Landelijk

De landelijke of cottagestijl is één van de oudste interieurstijlen die tot op de dag van vandaag veel gevraagd is. Met onze alu profielen kunnen wij houten ramen dan ook perfect imiteren om deze stijl te realiseren.

Modern

Licht, ruimte, openheid en puurheid zijn de kernwoorden van deze stijl. Grote glasvlakken, schuiframen, minimaal zichtbare profielen en glas dat structureel wordt verlijmd, zijn enkele best practices om deze stijl tevoorschijn te toveren.

Staallook

Aluminium profielen met het uitzicht van staal bieden wij ook aan. Deze profielen zorgen voor een minimalistische en elegante raamvoering.

Glasgevels

De gevel is bepalend voor de uitstraling van het gebouw. Door middel van een groot aantal beschikbare profielen kan voor een gevarieerde buitenafwerking gezorgd worden: het horizontaal belijnen van de profielen, het structureel verlijmen of klemmen,…

Vouwwanden

De alu vouwwanden, te lakken in alle RAL-kleuren en opgevuld met glas, kunnen zowel als isolerend gevelelement en als scheidingswand binnenshuis geplaatst worden.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.